måndag 8 juli 2024

Ny vecka

 



Måndag igen! Kravlöst dessutom. Börjar faktiskt att vänja mig med att ta dagen som den kommer. Liksom bara vänta in något anfall eller infall. Greppa dom när det dyker upp. Mest njutningsfullt är att vakna utan att någon klocka ringer. Läsa dagspressen, dricka kaffe och lägga sig ner och somna om. Men måndag. Lite periodiskt underhåll och inhandla livsmedel. Sedan någon sorts aktivitet som kallas motion! Syresätta sig ordentligt. Har några appar i telefonen som talar om hur jag mår eller inte. Tydligen så är dom inte riktigt kompatibla med varandra. När det gäller just kondition så talar den ena om att jag ligger på en uppåtstigande kurva medans den andra talar om motsatsen. Vem kan man lita på?

Haft ännu en helt fantastisk helg i musikens tecken. Lycklig publik, lycklig krögare  och framför allt lyckliga musiker. Energi som styrker kropp och själ och framför allt EGOT! Det behöver en BOOST mellan varven. När man plockat ned och lastat all teknik och instrument i bilen går man upp och tackar publiken för en trevlig helg. Vad händer? Jo! Dom reser sig upp och applåderar. Då vet man att man gjort ett riktigt bra jobb. 

Nu väntar en vecka med nya utmaningar. Kommer mer om detta i bloggen. 

Er Högvälborne från The Cave

Inga kommentarer:

Höstrusk och hypokondri!

 Ut med bröstet. Check! Sumeriskt leende. Check! Använd bålen. Check! Så där ja! Klar för dagen! Känner för att ge mig ut på äventyr. Utfors...