måndag 24 juni 2024

Sviter

 


Då har man då varit lekfarbror åt både stora och små. Vågar påstå att dom som combo är bästa versionen. Stillsamt och trevligt med en del primitiva fruktbarhetsritualer. Senare på kvällen så kan stordelen av de stora bete sig bra medan en liten klick borde vara hemma och sova sedan länge. Fast det begriper dom inte. Samma procedur varje år. Ett återkommande inslag är den gamla damen som kommer med sin son. I år bra mycket bräckligare än i fjol. Men kommer och vill dansa några danser sen är det bra med det. Blev några sväng om för henne men rörligheten och smidigheten hade avtagit. Svårt att sätta sig ner på en stol osv! Men det känns bra att glädja henne.

Så var det då det yngre gardet! Är det något fel på dom? Kanske är man helt fel generation. Men stänger stället klockan 00.00 då kommer man inte dit 23.47 och tror att partyt börjar då! Eftersnacket med personal berättade att cirka klockan 04.00 så hade man lyckats få ut alla ur lokalen. Sen undrar man ju hur reptilhjärnan fungerar!? Om det står två personer med gitarrer så kan man ju för böveln inte komma och önska musik baserat på trummaskiner och syntar! Surgubben i mig säger att det är något fel på musiken idag. Fast det har generationer före mig också sagt. Tänker på det som Britt Marie Swing sa en gång i tiden: -Det finns ingen onödig musik för i så fall skulle den inte ha funnits.

Nu är man så där lagom sliten. Ett par ordentliga urladdningar sätter sina spår. Vila och rekreation säger kroppen. Hjärna säger ut och njut av sommaren. Får försöka få dom där två att enas så blir nog allting bra. Först lite periodiskt underhåll och sedan tror jag det är dags att ta en cykeltur. Varit skeptisk mot det efter yrselattacken. Kristallsjuka eller om det nu var något i backen skapar en viss rädsla. Vänta ett utlåtande från röntgen denna vecka. Då vet man bestämt sen!

Er Högvälborne något sliten från The Cave

Inga kommentarer:

Ett kronologiskt narrativ!

 Så har det då promenerat iväg en vecka igen. En vecka som jag nu ska försöka summera. Dom som ser sig själva som navelskådare minns säkert ...