fredag 28 juni 2024

Nu vet jag

 


Så blev allt solklart! Låtar med mycket text och ett innehåll som måste analyseras tar inte hjärnan till sig. Det ska vara enkelt och upprepande. I artikeln kan man läsa att hjärnan är lat. Det förklarar en hel del. Det som skvalas ut idag är enkla fraser som upprepas. Tänker inte gå in på några exempel. Ni får lyssna och bedöma själva. Så en hit idag består av ett massivt komp i marschtakt och en refräng som upprepar sig i evighet. Detta beror då på att hjärnan är lat och inte orkar ta till sig långa texter. Känns liksom befriande att äntligen fått vetskap om detta!

Fick ett mycket överraskande besök igår. Det ringde på dörren och det är långt mellan varven. Första tanken var försäljare eller resande i religion. Men där stod en kusins barn och barnbarn. Snacka om suprice! Runt 40 år sedan vi sågs sist. Men jag registrerade snabbt och kände genast igen honom. Vilket förstås överraskade honom. En hel del snack om Skellefteå och Hedensbyn och en hel del gamla nyheter för deras del. Kul och oväntat. Min plan var egentligen att dra ut till havet och bada, Men i brist på sällskap så blev det hemmakväll. Bada aldrig ensam! Man vet aldrig!

Idag så är det lite datamickel på schemat så en cykeltur innan regnet. Fast kanske i regnet. Beror på hur lång tid datorfixet tar. Ledigheten känns bara bättre och bättre. Kroppen har börjat återhämta sig. Blev en promenad istället!

Er Högvälborne från The Cave

Inga kommentarer:

Höstrusk och hypokondri!

 Ut med bröstet. Check! Sumeriskt leende. Check! Använd bålen. Check! Så där ja! Klar för dagen! Känner för att ge mig ut på äventyr. Utfors...