söndag 7 april 2024

Lumbago Ischias

 


Så är man då något så när rehabiliterad. Lumbago Ischias är inte kul. Speciellt då det promenerar ner i benet och får en att fatta enormt tycke till kryckor. Som tur är finns det specialister på sånt här. Sådana som kan snabbt och effektivt räta ut kroppens armerings organ. Lite knak och sprak sen är man hyfsat på banan igen. Naturligtvis  finns det bieffekter även där. Själv har jag sovit och sovit. Förmodligen en del av läkningsprocessen. Liksom att kroppen insett att nu är allt i sin ordning igen så nu kan vi vila. Hjärnan slipper skicka ut signaler till diverse nervcentren för åtgärder. Möjligen gör den det nu också men får tillbaka signalen att allt är åtgärdat. 

Hade väl en masse idéer om vad jag borde göra denna helg. Men det fick jag revidera. Så things to do lådan står orörd och skriker åt mig. Men jag låter den rackaren skrika. Rätt som det är så tar jag itu med den. 

Dimma ute. Sån där dimma som för tankarna till att gå ut och skjuta någon med en knapp. Historiskt ska det ha hänt! Enligt sägen så drabbades Gustav II Adolf den 6/11 1632 av just detta. Vet inte om det är en skröna. Får kontakta någon historiker om detta. Lägga in svaret under kategorin fånigt vetande.

Har en dag till att ta hand om min lekamen. Sen siktar jag in mig på helgens strapatser. Ett besök i Regnsjö. En dag i studion och ett besök på den lokala pizzerian. Förmodligen höjer vi omsättningen där en hel del procentuellt. Man ska ju gynna det lokala. Vem vet kanske det blir en hit. Dom fantasierna har man ju haft förut så nu mera så ser man mer vaket på det hela. Möjligen kan tesen "Plötsligt händer det" slå in! Vi får väl se.

Er Högvälborne i rehabiliterings läge från The Cave

Inga kommentarer:

Allergi

  Tränar på att vara ledig och lössläppt. Har gjort det förut. Men denna gång känns det liksom på riktigt. Vakna i lugn och ro. Sträcka på s...