fredag 1 mars 2024

MARS

 


Mars! Det är nu det börjar lova som mest. Naturligtvis ska det vara några bakslag också. Tvärkast liksom så att man får leta fram långkalsongerna igen. Sen finns det ju dom som måste leta fram snösläde, spade med mera. Allt för att tillvaron ska bli framkomlig. 

29 februari igår. Passade på att dricka en öl utomhus dagen till ära. Det är ju liksom fyra år till det inträffar igen. Så det gäller att passa på. Fast det vore kul om den där extra dagen kunde dyka upp lite random. Exempelvis den 32 oktober eller december. Vore liksom en frisk fläkt av förvirring. Bara att tänka sig snacket på någon arbetsplats. -Fan! Tisdag den trettioandra och jag måste jobba. Jävla påhitt! Lika irriterande som liktorn förmodligen. 

Lyssnade på livemusik igår. Den lilla kvarterslokalen lämpar sig ypperligt för musikunderhållning. Sedan drog jag vidare och lyssnade på lite Dylan tolkningar. Inte dumt alls. Så förmiddagen till ära har jag spelat Dylan. Både på stereon och gitarren. Skadar inte att lära sig några nya låtar av den karln! Nackdelen med såna evenemang är ju att man stöter på x antal gamla bekanta. Naturligtvis ofrånkomligt. Visst det är trevligt men en del har ju liksom en andedräkt så att man tror att dom nyligen har ätit upp en död gnagare. Inbillar mig att det är tillräckligt målande för att Ni ska förstå. 

Erkänner att bloggen varit lite åsidosatt igen. Sen är det det där med inspiration. Det gäller ju liksom att stöta på det där lite udda. Som man kan omvandla till någon sorts humor. Det är lätt att det blir galghumor av det. Som den kurs som jag var på som handlade om HLR och sjukdomar och deras symtom. Snacka om att en del människor har fördomar och en helt galen bild om hur dom uppstått. Som exempel är en manodepressiv eller som det nu mera heter bipolär inte tokig på något vis. Bara det att det finns väldigt höga berg och liks djupa dalar. En diabetiker har inte fått det genom att äta mycket socker. Listan kan göras längre. Dummast på länge var han som tyckte att Jantelagen var en bra lag. Jag tappade hakan! Frågade om personen visste vad den handlade om. Svaret var ännu mer chockerande. Jo! Jämlikhet och sånt. Sen den som jag hörde på avstånd som ville tända en joint med olympiska facklan! Ibland vill man gråta över människor dumheter. 

Ingen skadas i ensamhet och ingen läker i ensamhet. Så sitt inte hemma och försök lösa problem.

Er Högvälborne från The Cave

 

Inga kommentarer:

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...