torsdag 11 januari 2024

Men du!

 



Yes! Väntan, nojan, hålet i plånboken är avfärdat. Vi kallar dig i slutet av året sa tandläkaren med ett leende. Glad blev jag! Hade räknat med att ränna en hel del där. Men glatt överraskad alltså! Känns som man borstat bra. Med tandborsten då. Inte det andra borstandet. Så nu kan man slappna av igen och ägna sig åt annat. Finns ju som sagt annat man kan göra istället. 

Erkänner att jag varit lite slö med att skriva här på slutet. Man går liksom in med ambitioner att göra det oftare. Men det krävs ju inputs och fantasi för att göra det. Båda är lika viktiga. Visst man kan skriva om kyla, halka och katastrofer som hotar. Men det sköter massmedia så bra så att mer elände behövs inte. Vi ska tydligen hållas i någon sorts rädsla hela tiden. Vore kul med ett par positiva nyheter i veckan. Liksom lätta upp lite grann. Man undrar hur många som bara ligger och tittar i taket. Ser bara mörker och allt hopp är ute. Ha kul istället.

Apropå ha kul. Repade med bandet helgen som var. Musik och sång lär ska utsöndra en massa bra saker. Endorfin, adrenalin, serotonin och dopamin. Inte undra på att man vaknar efter en god natts sömn och känner sig pånyttfödd! Mänskligheten behöver mer lyckorus. Helt på det klara med det. Då menar jag inte att någon läkare ska pracka på en lyckopiller eller att man ska söka upp någon lokal langare i något gatuhörn. Nej det sanna som kommer inifrån. 

Förövrigt så är man tillbaka i sadeln igen. Var lite skeptisk hur det hela skulle vara efter en månads uppehåll. Döm om min förvåning. Allt bara fans där. Nyttigt med en paus också. Kanske har samma effekt som det jag skrev om här ovan. Så man fårf väl ta en dag i taget. Känna efter och så har man ju valfrihet numera. Finns mycket kvar att göra. Så länge man har kul så fungerar det mesta.

Er Högvälborne från The Cave

Inga kommentarer:

BONBONJÄR

  Tänk vad en del människor är lättkränkta. Håller sig i sin egen bonbonjär. Stänger locket och kretsar runt i sin egen bubbla. Kanske man ä...