måndag 1 januari 2024

2024 kommer krypande

 


Ett nytt år kommer krypande. Ungt, glatt och lovande. Kan kosta på sig att lova så här i inledningsskedet. Snön faller utanför och en doft av gårdagens amatör fylla blåser förbi. Nere på stan var det eldshow. Har sett några bilder som fladdrat förbi i mitt flöde. Även en och annat fyrverkeripjäs. Naturligtvis var det ofrånkomligt. En del måste liksom bara panga på. Visst det är vackert med ett väl planerat fyrverkeri. Men det finns baksidor. Tycker att media i alla dess former påvisat vad som kan hända med våra fyrbenta vänner och dom som flyger. 

2024 då!? Nyfött, sprött och lovande. En period av detta år blir inte alls som jag planerat. En viss dental undersökning ska göras i morgon. Utsätta sig för x-ray och lite lite kraffs bland 2plus och annat. Sen ett kostnadsförslag. Bävar! Precis som vanligt så drar hjärnan igång det värsta tänkbara scenariot. Lika bra det. Då är allt annat en glad nyhet. Man ska se positivt på det hela. 

Slö kollade på TV igår. Någon sammanfattning av Allsång på Skansen. Insåg att de flesta låtarna där naturligtvis med några undantag. Var rena nonsens. Ska man göra en slagdänga så får man nog sänka sig ner till avdelningen fånigheter. Fantasin drog igång. Tro det eller inte. Nu har jag tillverkat en fånig låt. Så det återstår att få med mina kamrater på resan. Känns som om det kunde bli lämpligt med ett släpp framåt vårsidan. Glatt och soligt ska det vara. 

Er Högvälborne från The Cave årets första dag.

Inga kommentarer:

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...