fredag 26 januari 2024

Det var så kallt

 


Men du! Tydligen har köldknäpparna något att göra med detta. Gamla Det var så kallt streamades 122 ggr den 21:a. Inte illa av en låt som skrevs 77. Spalades in första gången  och gavs ut på en EP 85! Sedan en nyinspelning 97. Det finns naturligtvis en historia bakom texten på den låten. All cred ska tillskrivas mormor som berättade om tidiga vargavintrar. Sedan har ju min konstnärliga frihet en del med texten att göra. Kul i alla fall och tack alla som lyssnat!

Man ska inte ropa hej förrän man är över bäcken. Det fick jag svart på vitt på härom dagen. Ni som läser denna blogg minns säkert hur jag var väldigt nöjd med undersökningen hos tandläkaren. Men något havrefras satte stopp på denna glädje. Vips så tuggade man bort en plomb igen. Amalgam denna gång så på något vis kändes det helt OK att få bort det ur käften. Så nu ska jag inte ropa hej på ett tag.

Blir en promenad under dagen. Liksom vädra ut all förtret. Sen alla dofter som man råkar ut för när man envisas med att köra buss. För att beskriva det man ibland råkar ut för så kommer det här. -Det är antagligen de dödas värld eller ett kvarglömt mjölkpaket från 90-talet.  Så nu vet Ni vilka doftsensationer man kan råka ut för bakom ratten.

Er Högvälborne från The Cave


Inga kommentarer:

BONBONJÄR

  Tänk vad en del människor är lättkränkta. Håller sig i sin egen bonbonjär. Stänger locket och kretsar runt i sin egen bubbla. Kanske man ä...