torsdag 14 december 2023

Nu lackas det...

 


Träningslägret för kommande dagar fortlöper. Vet inte riktigt vart dagarna tar vägen. Slurp! Liksom så har det kilat iväg en vecka. I lördags kollade jag upp gänget på bilden. Lite kultur är alltid trevligt. Sen är det något med just det dom håller på med nu som tilltalar mig. Blev även med en signerad LP innan jag lämnade lokalen. Insåg att musiker köper skivor av musiker. OK! Någon icke musiker fanns där också. Frågan återstår kommer den fysiska LP,n och CD,n att dö ut? Var bra mycket trevligare förr när allt inte var streaming eller nedladningsbart. När man över någon utsökt tappning hos någon kamrat upptäckte ny musik. 

Låter lite gubbig inser jag. Streaming har sin charm med. Allt finns ju där. Man kan hitta godbitar och okända artister som man inte skulle ha hittat annars. Allt har sin tid. Så man är väl lite old fashion.

Dagarna då. Jo dom rullar på. Sovklockan vägrar släppa greppet. Sparkar igång mig vid fyra tiden vissa mornar. Sen kan man slippa den några dygn och när man tror att nu är det över så slår det till. Tror nästan att sovklockan och Murphy är släkt med varandra. Kan någon av dom ställa till det så gör dom det. Bör vara ett släktdrag.

Så närmar vi oss hysterin igen. Julstressen. Nytt för detta år är hur dyr julmaten har blivit. Förstår inte varför man ska vräka i sig av någon sorts överflöd så fort det blir jul, påsk, midsommar. Förmodligen något affärshittepå från början. Sen släpa in träd? Folk springer omkring och kollar lättklädda granar och barnen tindrar med ögonen som pubertetsyngel som kollar damunderkläder i någon Ellos katalog. 
Visst julen är barnens högtid. Själv nöjer man sig med en sillbit, några köttbullar och ägg. Ingen överkonsumtion här inte.

Får se när nästa inlägg kommer. Vet som sagt inte riktigt vart tiden tar vägen. Fast det kanske ska vara så att man har en hel del att ta igen när ledigheten kommer. Fas ett är att ta död på sovklockan.

Er Högvälborne från The Cave

Inga kommentarer:

BONBONJÄR

  Tänk vad en del människor är lättkränkta. Håller sig i sin egen bonbonjär. Stänger locket och kretsar runt i sin egen bubbla. Kanske man ä...