torsdag 7 december 2023

Studio

 


Så där ja1 Nu finns ingen återvändo. Bara att fatta kärlek till tekniken och lära sig hur man hanterar allt. Känns som om det är många timmar kvar. Fast när man väl kommit in i det så blir det förmodligen svårt att slita sig därifrån. Liksom minsta motståndets lag från båda hållen. Dessutom så känns det spännande. Inte längre en telefoninspelning för komihågadens del. Utan ett mer hållbart alternativ. Det gäller ju att hålla gubben igång. 

Kanske man ska ta och skiva ihop ett Barnumutalande eller Forer-effekt som det också kallas. Finns tydligen människor som låter sig styras av dessa effekter. Läser sitt dagliga horoskop eller astrologinytt och köper varenda lite stavelse. Så det hela går ut på att skriva så att det stämmer in på de flesta som läser det. Känns som att det är lite väl mumbojumbo. Fast inom politiken i synnerhet under valtider så använder man ju detta i sina valtal. Tänk på det inför stundande EU val.

Njuter i fulla drag över att vara friherre. Tror jag börjar förstå tjusningen med att råda över sin dag. Livet på en pinne liksom. Naturligtvis ska Murphy lägga sig i. Se till att en gammal tandlagning går år pipsvängen. Skär djupa fåror i plånboken sådant. Tog ett beslut att ska friherrelivet vara någotsånär friktionsfritt så var det dags för en rejäl renovering av käften. I början på januari så får man veta hur garnityrens skick är. Sen får man förhoppningsvis ett kostnads förslag som ligger så nära sanningen som möjligt. Det innebär samtidigt att det blir nog att jobba en stund till. Handlar ju om att avveckla sig från arbetslivet men med förnuft. Låter kanske som en någorlunda trovärdig politiker i det uttrycket. 

Fortfarande minus tio ute. Får samla mig och stå emot det där minsta motståndet som ständigt talar om att det är varmare och skönare inomhus och att det är jävligt skönt med en middagslur. Samtidigt så tänker man tillbaka när man var hemmansägare. Snöskottning, vedbärning och allt annat som det skulle fixas med. Någonstans så saknar jag det för att i nästa ögonblick ruska bort den tanken. Så samlar mina krafter och ger mig ut på en halvtimmes promenad. Lär vara bra för syresättningen om inte annat.

Er Högvälborne från The Cave

Inga kommentarer:

BONBONJÄR

  Tänk vad en del människor är lättkränkta. Håller sig i sin egen bonbonjär. Stänger locket och kretsar runt i sin egen bubbla. Kanske man ä...