fredag 17 november 2023

Behaglig morgon

 


Behaglig morgon! Man har sovit relativt hyfsat! Vet inte om det är den inneboende gubben eller alla år med omänskligt tidiga uppstigande som gjort detta. Hur många gånger har man inte yrat omkring så där klockan 03.12 fixat kaffe och med en vilja av stål kravlat sig iväg till sitt värv. Det är en kamp att sova länge på morgonen. Man är avundsjuk på tonårstiden. Liksom bara två lägen då. På och av. För det mesta var det nog av när det gällde sömn. Kanske det man fått betala tillbaka nu. Liksom på mest hela tiden och uppskruvad som en Duracell kanin! Liksom läge att varva ner och lära sig relaxa ordentligt. 

Viljan av stål har också ändrats. Numera är det viljan av lättmetall! Någon sorts mjuk legering. Böjbar förmodligen. Inget fel i det! Formbar kanske är mer rätt motivering. Satt igår kväll och tragglade med en gammal låt. En svensk klassiker som jag länge har kunnat spela. Men det är ju det där att ta till sig en låt. Lära sig att både spela och sjunga den. Känna in låten. Hitta en tonart där jag kanske kan göra låten till sin rätt. Återstår att se. 

Er Högvälborne frå The Cave



Inga kommentarer:

BONBONJÄR

  Tänk vad en del människor är lättkränkta. Håller sig i sin egen bonbonjär. Stänger locket och kretsar runt i sin egen bubbla. Kanske man ä...