onsdag 23 november 2022

Uppdaterad



Man står i en ständig uppdatering. Är det inte dator, telefon eller klocka så är det något annat som ska just uppdateras. Ofta är dessa uppdateringar av ondo. Dom inträffar i regel när man inte har tid med dom. Bara ett ord som snö smocka har fått en helt ny uppdatering. Räcker med ett lätt snötäcke nedanför Dalälven så nog fan är det en snö smocka. I dess spår följs diverse avåkningar och köer till däck verkstäder. Sen kommer den falske profeten med vägsalt och alla tror att det är fritt fram igen. Huvva"

Själv ser jag mina uppdateringar som periodiskt underhåll eller terapi. Det där elektroniska ska sköta sig själv under nätterna. Om allt fungerar som det ska. Oftast gör det så. Fast man inte är riktigt säker. Vill gärna glutta på själva förloppet. Kallas med ett uppdaterat ord för datastress! Intressant igår på radion angående stress/utbrändhet. En person som slutat uppdatera sig helt. Gav blanka fan i nyheter helt enkelt. Kan ligga mycket i det. Man kan inte insupa all som händer och sortera det i sina fack, Någonstans säger hjärnan/kroppen ifrån. 

Sensmoralen här är att man ska göra det man tycker är roligt och det är jävligt svårt. Så jag undrar vad nästa grej blir. Då skärm ugglorna ska uppdateras än mer med inputs, likes och allt vad det nu heter. För min del är dagens uppdatering rekreation i form av musik och ett framträdande under kvällen.

Er uppdaterade Högvälborne från The Cave   
 

Inga kommentarer:

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...