fredag 17 juni 2022

Aggressiva Morötter

 En vecka kvar till midsommar. Grönare än så här blir det inte. Det vänder igen. Blir svårare att ta till sig det. Man tycker om det enkla. Lätta kläder, sandaler och allt annat som är enklare den varma årstiden. Trivs ganska bra just nu en blandning av salt och sött liksom. Lasse Berghagen skulle säkert utryckt sig så. 

Idag och imorgon ska man transportera fotbolls ungdomar. Hudik Cup! Förstår det uppdämda behovet även där. Lätta konditions starka ungdomar på grönbete. Naturligtvis kommer vissa lag att lida av nederlag medans andra står överst på pallen. Fast jag inbillar mig att det är glädjen att gemensamt kämpa just om den där åtråvärda översta platsen!

Igår kväll/natt åkte jag genom landskapet och så där när solen gick ned så visade sig Hälsingland från sin vackraste sida. Blev i det närmaste naturlyriker i de stora skaldernas kölvatten. Skulle nog kunna skriva en novell eller en skönlitterär bok om fenomenet. Men låter bli! Ingen orkar läse ändå.

Kamraten, han som är kantor har gått all in med gräsmatta två punkt noll. Han konstaterade att matjord inte var någon direkt billig produkt. Men slätt och fint ska det bli. Förhoppningsvis grönt också. Ser fram emot lite altan jam och barfotagång i det gröna. Kanske även intagande av någon utsökt tappning.

Surrade bort en stund med den Ocoole där uppe i Los! (Läg märke till stavningen! Inte Loos denna gång) Efter diverse spånande om björnar och annat så kom vi in på den fiktiva punkgruppen "Aggressiva Morötter" För att använda invektiv så ett jävligt bra namn på ett band i denna genre. Första singeln heter med all sannolikhet Riven följd av Stuvad och det definitiva genombrottet Grön Tofs. Kan det bli bättre?

Er Högvälborne från The Cave  

Inga kommentarer:

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...