måndag 27 juni 2022

Tolv år senare och allt är som igår!


Så har man då tolv år senare stått på en scen en midsommarhelg igen. Vi räknade och spekulerade i hur länge sedan det var och enades om att det var femton år sedan. Någon i publiken envisades och sa att det var tolv eftersom dom var där då. I dag kom facit! På Facebook förstås som ett minne. Tolv är rätt och ska in på lodrät tre!
Det lustiga är att både vi och publiken verkar ha blivit yngre. Kanske något med midsommarens magi det. Erkänner att det känns att man inte är femtio längre. Något sliten efter två dagars spelningar. Men kul var det både för oss, arrangör och publik. 

Släppte dessutom ett album på bl.a Spotify som fått gott mottagande. Länk till albumet hittar du här Naket titeln syftar på enkelheten två gubbar, två gitarrer och två röster!
Så klicka in Er och lyssna på oss.

Så kom då värmen. Visst det var varmt där ute vid havet. Men havsbrisar och runt 20 grader kan man inte jämra sig över. Värr evar det när man under hemresan stannade till i Gnarp för att investera i en korv. Var liksom att man klev av på något populärt resmål. Den där värmen som möter en när man kliver av planet. Väl hemma konstaterade jag via termometern att det var 33 varma ute. Tackade mig själv ett flertal gånger att jag vis av förra sommaren investerat i en AC. Man har sovit gott och svalt i natt. Ingen värme chock. 

Lyssnade på svensktoppen igår och hörde samma låt tio gånger. Inte samma men samma upplägg. Så tillsammans med sonen började jag att spåna fram några idéer. Man har ju dels svensktoppen och sedan fotbollscups musik ringande i huvudet. Så nu tror jag att jag har avslöjat eller hittat tricket som går hem i stugorna. Vi får se vad det blir av det hela. 

Det är tur att man är ledig. Kroppen behöver ta igen sig. Sedan tillbaka i sin egen säng! Det gör inte saken sämre. Man laddar om så ses vi hemikring till helgen.

Er slitna Högvälborne från The Cave

 

Inga kommentarer:

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...