lördag 21 maj 2022

Vi regnbågens slut

 



Plötsligt så händer det igen! Ganska precis 25 år sedan vi släppte CD:n Egenheter. Någon CD ligger inte inom planerna nu. Ingen köper musik fysiskt nu för tiden, Undantag finns förstås som jag själv som gillar att vända och vrida på omslag och stoppa in CD:n i spelaren eller lägga på vinylen på skivtallriken. Vi har ju alla våra laster. Den 27:e så finns denna låt på diverse digitala plattformar. Redan nu finns den i Sveriges Radios arkiv. Så om någon känner sig hågad att bråka med dom så är det bara välkommet!

Vaknar av att man känner sig överkörd och utkavlad. Inbillar mig att som frilans herre  så borde man ha fler privilegium. Liksom ta tillvara tiden på ett bättre sett. Bör nog ta en kurs i konsten att säga nej. Men mitt rastlösa jag skulle nog drabbas av någon psykos eller annan åkomma. Kanske man ska satsa på återvinning. Jo då! Kommer att återvinna en bunt gamla låtar med. Fast i en annan kostym. Något att vänta på. Blev liksom en helt annorlunda känsla över dom med två gitarrer och två röster.

Apropå återanvändning. Det är ju som bekant valår. De flesta partier tycks återanvända gamla meriter. Uppstickarna kommer med något nytt! Tror dom!? Samma gamla mönster går igen med lite moderna snitt och uttal. Poängtera att ingen är så bra som just vid sitt sista framträdande. Citerar Groucho Marx: Politiken är konsten att leta efter problem, hitta dem överallt, ställa fel diagnos och använda fel botemedel. 

Nog om politik. Ute lyser solen klorofyllen jublar och fåglarna kvittrar. Förmodligen är det att sju jävla ös på fågellivet nere vid det stora centrala fågelbadet här i staden. Nackdelen är dessa skriande måsar. Men dom får man väl stå ut med. 

Så några rader att fundera över!
Visste du att medan du läser dessa rader susar solen i 110 000 kilometer i timmen samtidigt som du motstår vikten från ett ton atmosfär och ändå har kraft över att producera 200 miljoner nya 
hud celler, Så trasslade jag till det för Er genom att komma dragande ed fakta.

Er Högvälborne från The Cave

Inga kommentarer:

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...