söndag 29 maj 2022

Grinig och sur hurtbulle

 Så har man då kommit in i en hurtig del av detta år. Avverkat Blodomloppet och håller på med Hitta Ut. Kommer nog att vara i god form till Beach 26 eller något sånt. Det är faktiskt riktigt intressant det där med Hitta Ut. Har upptäckt ett par ställen som jag inte viste fans eller fans i alla fall inte förr. Själva ställena har nog alltid funnits där fast i annan skepnad. Annat är det när man hittar nya stadsdelar. Av ondo förstås! Villa områden i mammons namn där det var fin tallskog förut. Den ena vräkigare än den andra. Liksom någon kapital tävling som pågår där ute i den tidigare idyllen. Minns hur man dödade Ljusdals själ i början av 80-talet. Ny dödar man Hudiksvalls själ både utifrån och inifrån. Jag må låta gubbe som är sur och bitter. Men det är min åsikt. Tycker Ni inte om den så har jag flera.

Roliga saker också. Så där ganska precis 25 år sedan så gjorde jag och Nisse CD:n Egenheter. Nu har vi släpp oss digitalt. En alldeles färsk låt/visa eller vad Ni nu vill kalla det. Fick en kommentar som värmde i fredags "Fin! Kändes hoppfull på nått sätt i denna röviga värld" Sånt blir jag glad över. Nu ska vi bara ta oss samman och göra klart resten så kommer det tio låtar. Med andra ord en fullängdare som det så fint heter. I vanlig ordning så är det Berga Recording som sköter inspelningen. Är du som läser detta musiker och behöver spela in så kolla upp dom på FaceBook!

Magnus Lindbergs tribut skiva trillade in i brevinkastet. Har lyssnat ett par gånger och det är en berg och dalbana som pågår på skivan. Tänker inte såga någon men har god lust. I det här fallet vore det snyggare med en samlingsbox. Man får väl vänta på den och Ola Magnells box tt tag till. Om dom någonsin kommer att släppas. 

Er griniga och sura Högvälborne från The Cave

Inga kommentarer:

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...