lördag 14 augusti 2021

Det här såg ingen komma

 


Det var nog ingen som såg detta komma. Men nu är det gjort. I och med det kan det nog hända fler gånger också. Jag menar att det liksom är premiär den 19:e för årets suring. Bra initiativ av oss. 

Första veckan då och man meddelar ledning om vad som komma skall. Min Plan B håller. Ända in i kaklet för att använda den klyschan! Känns faktiskt riktigt bra! Vande mig vid tanken under semestern. 
Denna första vecka har varit lite seg. Kliva upp 03.30 är väldigt tungt. Krävs mycket kallt vatten för att vakna till ordentligt. Sen är det som det är. Bara man kommer upp i sadeln så ordnar sig det mesta. Kallas visst rutin eller möjligtvis arbetsskada. Dom två orden verkar vara i symbios med varandra. 

Kanske vi ska börja bygga en pergola av gamla bussdelar. Lär finnas ett upplag med gammalt skrot. Typ bälgar, trasiga säten och hörn. Kommer med all säkerhet att pryda sin plats där på depån. 

Idag är det elgitarrstämma nere på stan. Känns som man skall ta med sig kameran och dokumentera hela spektaklet. Nu är det på eftermiddagen så att jag hinner med en ordentlig cykeltur om en stund. 
Nedräkningen börjar snart!

Er Högvälborne från The Cave

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...