söndag 18 juli 2021

It,s easy to rock, It,s hard to roll

 


Rubriken har jag snott av Keith Richard. Känns väldigt relevant denna sommar. Under gårdagen så smäktade jag i värmen. Så av bara farten ringde jag upp en vän. Sen blev det utflykt till havet. Så nu kan jag bocka av denna punkt också. I minnesflödet på FB så visade sig det att det var tre år sedan på dagen sen jag var där sist. Skillnaden var antalet människor på stranden då och nu. Kanske även klockslaget spelade in. Nu var det en handfull människor där och en hund. Vattentemperaturen helt acceptabel. Så raskt i och kyla ner kroppen in till märgen. Tillägger att jag sovit väldigt bra denna natt. Fast nu är kroppstermostaten för varm igen. Uppfriskande dopp är inte att förakta!


 

Håller vädret i sig så kan man gott och väl tänka sig att göra om detta. Är inte så långt att åka. Ge sig iväg lite tidigare och samtidigt hälsa på några stycken där ute i havsbandet. Sen är ju Hälsinglands landskap smått fantastiskt när man krypkör snudd på gränsen till parkeringsböter. Alla dessa små skogsvägar med ängar, lador i olika skick och de blånande bergen. Nu börjar jag låta som en turistbroschyr. Så avslutar med lite vägskyltar!


Er Högvälborne på väg in i fjärde semesterveckan från The Cave

 


Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...