fredag 16 april 2021

Biverkningar

 Två dagar efter första dosen av vaccinet. Har inte märk något av det berömda chippet. Har hört av vissa stanniolkepsar att man får det i två omgångar. Stillsamt funderar jag över hur ett chipp ska kunna sammanfoga sig i kroppen? Tar det hela med ro. Igår vaknade jag och vänsterarmen kändes som ett ordentligt pass på ett gym. Liksom lite Arne Tammer! Fast inte en kvart om dagen utan mer som 23 timmar och 45 minuter per dygn. Ordentlig träningsvärk liksom.

Narnia gjorde sig påmind då jag helt plötsligt förstod vad måsarna skrek om. Så med den vetskapen så kan jag berätta att det mest var frågor om vart det fanns något ätbart. Förövrigt så verkar dom stoppa i sig vad fan som helst. Kommunens återvinningscentral verkade vara ett populärt näringshak för dessa bevingade varelser.

Bevandrade var inte två damer som klev ombord på bussen. Glad i hågen så talade dom om att nu var dom vaccinerade. Tyvärr så verkade dom i glädjeruset över detta bara hoppa på första bästa buss. I det här fallet väldigt fel buss. En person från samhällets skuggsida guidade dom. Tror inte det var någon 100procentig lösning på deras färdproblem. 

Flykten från min gamla kommun och därmed även flytten av det fiktiva partiet SRP känns helt OK. Före detta borgmästaren och cykel fantasten stod inför rätten i veckan. Ingen dom har fallit ännu. Men man väntar ju med spänning!

En alldeles ny biverkning av vaccinet dök plötslig upp. Har en enorm lust att gå ut och kauterise´ra en massa saker. Kommer med all säkerhet att bli hur kul som helst!

Er högvälborne med diverse biverkningar

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...