tisdag 13 april 2021

Astra Zeneca

 Så blev det april igen. En okänd mängd människor fick öknamnet Tussilago där dom tittade upp ur diket. Vis av det lömska aprilvädret så trotsar jag lagen och lägger om däck i slutet av månaden. Visst det har hänt att det snöat i maj och även i juni för den delen. Men sista april har loksom alltid varit ett riktmärke. Trots uppmaningar på radion så stannade inte många hemma. Tror aldrig jag mött så många bilar efter 84:an som jag gjorde i går. 

Så har man då till slut fått tid för vaccination. Har inte fått reda på i vilken dos som det nu mera berömda chippet skall finnas. Fast det visar sig säkert. Ska berätta för alla stanniolkepsar så fort jag vet. Kommer förmodligen att drabbas av paranoid förföljelse, svettningar samt 3D hallucinationer. Har taktiken klar för mig. Skall bemöta det med sparsamma konsonanter och stenhårda vokaler. Gäller att ta i när man kan och får.

Eventuella biverkningar förutom ovannämnda vet jag ingenting om. Men lovar att jag kommer att rapportera. Det mest skrämmande är väl om man vaknar någon morgon och pratar någon rotvälska som ingen utom jag förstår. Kommer att bli jättesvårt att göra sig förstådd då. I morgon är det då dagen V. 

Er högvälborne i väntan på vaccin

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...