lördag 27 mars 2021

Gnorts Mr Alien!

 Att krympa ner sina utrymmen från 170 kvadrat plus ett antal biutrymmen är inte det enklaste. I och för sig skall det delas i två i två men är likförbaskat 85 kvadrat plus det nyss nämnda förråden. Detta skall nu anpassas till 44 kvadrat. Nu börjar Ni kanske förstå problematiken. En hel del pryttlar att göra sig av med eller sälja. Sakta men säkert skall man liksom åstadkomma någon sorts form av hem här på The Cave. Om någon söker eller saknar något i sitt hem så hör av Er.

Nya utmaningar i det professionella livet också. Nya turer, nya människor och även nya speciella människor. Till exempel han AaaaHäää som utvecklat det hela till AAAaaa. Att första gången förstå AaaaHäää tidigt en morgon var svårt. Första tanken var att han svarade i telefonen. När uttrycket upprepade sig och han reste sig upp förstod man att han vill av här. Tur att man lärt sig tolka saker genom åren som Karamasta och Edwin!

Pandemintristessen håller oss i ett järngrepp. Får man för sig att besöka något näringsställe för en bit mat och någon malt så är det bäst att göra det tidigt. Efter 21.30 är det tji omöjligt. Tur att man har mycket att fixa med så man slipper fundera på något sånt. Det sociala livet just nu är som att vara fyrvaktare långt ut till havs eller eremit på någon bergstopp.

Inspirationen att greppa gitarren och plita ihop en låt finns inte. Alla inputs har liksom dragit på semester. Finns kanske en och annan depprockare som njuter i fullo. Skriver skitsvåra låtar i moll med texter som kan få vem som helst att fundera över meningen med allt. Det är bara att plocka fram min gamla singelskiva med Ludgo Pelle och lyssna på hans tungstepp. Ett patenterat glädjepiller.

En ska som verkat eskalerat i dessa tider är alla dessa zombis med mobilen framför sig. Ouppmärksam på vad som händer runt omkring dom. Går rakt ut i vägen som odödliga. Fast det är klart är man en zombi så är man redan död. Där kommer en annan aspekt in. Fysiken lagar. Går en zombie med ögon fixerad på mobilen förmodligen då med Google Maps och navigerar ut på ett övergångsställe. Så innebär det att en panikinbromsning måste ske från ett eller flera fordon. I 30km/h är det mycket fysikens lagar som träder in. Vem vill ha en zombi som kylarmärke? Är man inte bältat så biffen man sig någon annan stans än på det säte man nyss satt. Dessutom gör sig zombien skyldig till vårdslöshet i trafik. Kan bötfällas med 2000 kronor. Har förmodligen aldrig hänt någon gång men borde ses över ordentligt.

Så till rubriken Gnorts Mr Alien! Intressant eller hur. Det är nämligen Neil Armstrong baklänges. Han var den förste "människan" på månen. Det är nu konspirationsteorierna startar. Hur är det med honom egentligen. Något att fundera över. Väntar mig många svar.

Er Högvälborne från The Cave


Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...