tisdag 9 mars 2021

The Cave

 Genomlevt den värsta radiohelgen i mitt liv. Bakom ratten i en buss efter diverse riksvägar. Skidåkning, skidåkning, mera skidåkning, Wasaloppet. femmilen och skidskytte. Vem i helvete orkar lyssna på allt detta iqsnack från munlädrade sportjournalister. Nätsa fråga är vem bänkar sig framför en TV för att se allt? Slutade med att jag gick över till P1 och P2. Beethovens nionde symfoni var en ren visuell befrielse i kontrast mot allt vallasnack. Radio och tvapparater med sportfilter efterlyses. Alternativt separata betalkanaler som sänder sport minns 24 timmar om dygnet. Konstaterade för flera år sedan att sport är en helig ko. Alla dessa parabolförsäljare som triumfade med aå har vi ju våra sportpaket. Kontrade med att undra vilka alternativ som fanns. Pinsam tystnad på andra sidan. Sen kom frågan. Är du inte intresserad av sport. Svaret var NEJ bara vart fjärde år och en udda fotbollsmatch i VM. 

Nog om sport. Livet har ändrats väldigt mycket sista tiden. Ställt allt på sin spets. Vi har som vuxna människor tagit ett nytt kliv i livet. Känns liksom lite underligt. En massa år av gemensamma glädjeämnen och allt annat som hör vardagen till. Själv har jag reviderat mitt liv. Fått snabbt ordna en plan B. Känns som om det är några månader kvar tills alla bitar fallit på plats. Har inte så bråttom längre. 

Sonen blev 25 igår. Väntar med firande ett tag. Hittade några gamla minnesbilder att le en stund åt. Tänk vad tiden går. 

Catillot har tagits över av ungdomar med energi och ambitioner. Jättekul tycker jag. Dom har orken och åren för sig. Själv har bäst före datumet förmodligen gått ut. VDN varudeklarationen är inte eller den bästa. Så sliter på året ut enligt plan B innan man kan bli friherre.

Er Högvälborne från The Cave

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...