lördag 26 december 2020

Stanniolskallar

 Här sitter man då. Inklämd bland balkongbiologer och stanniolskallar. Det som är bra med dessa är att dom är fantastiskt roliga med sin konspirationsteorier. Läste i veckan att även viss religion börjat lägga sig i också. Guds goda DNA skall ersättas med Lucifers  inte fullt lika goda under kommande vaccinering. Jag är ingen mästare på religion och teologi. Men! Är det inte så att denne Lucifers är en avsatt ängel. Stanniolskallarna hävdar att vi kommer att bli chippade. Som om vi inte är övervakade nu med våra mobiler? Fördelen är att man kan skratta åt dumheterna och att det är väldigt enkelt att vara källkritisk. 

Från min horisont råder det ingen tvekan. Vaccinering är ett måste om detta ska ta slut. Vi är i den sitsen för att mänskligheten inte kan eller vill begripa fakta. Stanna hemma, ge fan i nöjessvängen och allt annat som myndigheter basunerar ut. Vi behöver inte trängas i varuhus. Det räcker att en i familjen går och handlar.   

Själv tänker jag springa till vaccinationen så fort jag får erbjudandet. Sen om jag blir chippad eller får lite ondska i mitt blodomlopp återstår att se. 

Er Högvälborne från år 2020:s sista suckande andetag.

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...