onsdag 21 oktober 2020

Ett år till!

 Jahaja! Då var det gjort då. Fast det blev inte riktigt som jag tänkt mig. Utan väldigt annorlunda. Redan kvällen innan slog det till. Efter att ha förberett den kommande dagen enligt konstens alla regler och tidigt krupit ner i bingen. Då börjar det köra i benet. Efter några timmar med tappra försök att hitta en ställning som jag kunde sova i så gav jag upp. Satt mig upp i sängen och försökte resa mig. Inte fan gick det. Saknade ett högerben. Så med hjälp av kryckor så blev man transporterad till akuten. Läkare konstaterade ischias. Visst jag har haft liknande förut. Men den här gången var det i kvadrat. Så en injektion av smärtstillande och muskelavslappnande blev världen något enklare. Sömn är av godo!

Igår  blev det ett besök hos kiropraktiker. Lite rygglåsningar och stimulering av muskler kändes bra. Efteråt! Dit ska jag på fredag igen. Fortfarande så är man lätt beroende av kryckor. Fast jag ska försöka att undvika dom enligt ordination. 

Gårdagen hade jag tänkt att arbeta som vanligt. Komma hem. Äta den vid det här laget traditionella 
Schwartzwaldstårtan.  Lite senare på kvällen inmundiga några 5.2 och en whiskey. Istället blev det medikamenter, ryggläge och förbannat okul.

Glädjeämnen då. Jo vår nya singel går enligt mina mått mätt förbannat bra på Spotify. Sen lite komplimanger om hur lyssnare tolkar texten. Här finns det variationer. Det känns bra. Det ligger i lyssnarens referenser vad det handlar om. Själv har jag en annan förklaring,

I vilket fall som helst så tackar jag alla som uppmärksammat att en siffra till lagds till min ålder. Ingen nämnd ingen glömd. 

Er Högvälborne från en säng på Castillot.

  

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...