lördag 25 juli 2015

Lörddagkväll!

Lördagkväll och klockan är snart 21.00. En dag som gått helt och hållet i rekreationens tecken. Sovit bort hela dagen. Vet inte riktigt hur det gick till heller. Blev väckt av min bättre hälft som brutalt drog upp varenda gardin som höll ljuset borta. Ignorerar det och sover vidare. Då går taptot. Kaffet är klart. Släpar mig ner och käkar frukost. Släpar mig upp och somnar om. Vaknar av telefonen. Tittar på klockan. 16.35! Hur i h....? Lika trött ändå. En natts sömn till så är man kanske i god form igen.
Semester tar på krafterna tydligen!

Har botaniserat i de djupa arkiven efter det att veden kommit in. Börjar känna mig som en museiintendent. Hittar diverse intressanta bilder och kasettband. Nostalgi och en massa folk som gillar de man lägger ut. OK! Det är ju schysst. Men man vill ju gärna se och läsa andras komihåg med. Är det kanske så att man inte har tid heller orkar skriva något. Vad vet man?

Omslagskille i dag. On the cover of the LjP! Smyger in heller det kanske heter lobba när det gäller politik. 30 års långbänk bör få sitt slut. Bränta industriområde är det slutgiltiga målet. Visst! Det kommer att överklagas, hittas sällsynta biotoper, grodor, stenar och allt annat som motvalls pöbeln kan tänka sig. Hela byn är ju positiv till GC väg och skoterled. Bara vi får vara med och komma med synpunkter. Sedan vill ju vi som alla andra ha snabb internetåtkomst med fiber. Allt liksom hänger ihop. Demokrati tar tid och politik är svårt. Fiber och timmerterminal åt folket.

Känner att man behöver spela igen. Blåsa ur sig en massa skit. Högt och aggressivt.  Skriva några nya låtar. Textutkast finns men tappade lusten efter det som hände. Hörde på radion om Crosby, Stills, Nash & Young hur dom var på Neil och tyckte han sjöng snett. Svaret blev -Jag sjunger så!


Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...