tisdag 16 juni 2015

Födselvärk!

Knappt har den nya blåblodiga lämnat navelsträngen för ens media kommer med fantastiska rubriker.

  • Fantastisk förlossning
  • Prinsen har pappas haka
Är inte varje förlossning fantastisk. Skillnaden är att media får rubriker. Om varje förlossning skulle generera ett antal artiklar. Ja då skulle en ny dagstidning se dagens ljus. Nya Medborgare heller något sånt. Hur har man tid på ett sjukhus att förbereda en kunglig förlossning? I månader! Hallå! Trodde detta var rutin. Dessutom en fader utan haka eftersom barnet har hans! Scary!

Man kan ju tänka sig en er ingående beskrivning. Typ: När prinsessan kom in var hon redan öppen si och så. Hennes man läppjade nervöst ur den medhavda fickpluntan mellan sniffarna från lustgasen. Ryggmärgsbedövning. Klippning och åtta stygn. Ingående beskrivet. Alla mår bra efter omständigheterna utom barnets far som blev av med hakan! Yepp! Bara att utveckla.

Här på Castillot är nog alla födslar överstökade. Naturens lag. De starka överlever. De svaga blir mat åt något annat djur. Kossorna går på ängarna och man är glad att dessa djur inte kan flyga. Tänkt dig själv. Du ligger på motorvägen. 110 minnst och så kommer en koblaja i vindrutan. Hallå! Vad ser man då. Inte ett jävla smack. Vindrutetorkarna orkar inte heller med dessa mängder skit. Jo naturen är sinnrik.
 
Dagen ligger här och bara väntar på diverse aktiviteter. Ved som skall klyvas. Rabatt som skall rensas. Jordgubbsland rensas och flyttas. Bara att klä på sig blåstället och kepsen. Hiva in en snus. Spotta i händerna och ge fan i kungafödslar och medias retliga rubriker.


Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...