söndag 19 april 2015

Dvalans Dag

Bluesväder! Legat och degat efter gårdagens vedermödor. Tar på krafterna att lägga sig på topp. OK! Toppen bestämmer man ju själv vart den är. Igår var jag där i alla fall. Hudiksvall. Staden nära vatten och några timmar i en studio lika nära vattnet. Ingen direkt sommar känsla ute. Men man kan ana att den ligger där och lurar.

Studio ja! Plötslig var det dagen S som i spela in. Den där dagen som legat massor av ljusår bort. Vips så kom den. Laddade farbröder på bästa lekhumör. Taggade som de unga utrycker sig. Upp med instrument. Några tagningar live så var det liksom klart. Älskar det arbetssättet. Inga konstiga omtagningar, pålägg med mera. Bara lite finputs. Sånt där som man tycker man kan kosta på sig. Så det rullade på riktigt bra. Resultatet är! Tror att jag kan prata för alla inblandade här. Riktigt trevlig lyssning.

Nu är det bara att invänta den slutgiltiga mixen. Göra ett omslag. Även i den digitala världen behövs omslag. Sedan ut på Spotify. Modernt liksom. Tack Fredrik Humlin och påläggskalvarna för lysande arbete med låten.

Sen var det hem till festligheter. Blev en sån där fest som man inte upplever så ofta. Håll i gång med musik och sång. Alla ska med. En av kattorna har fortfarande inte synts till efter gårdagen. Ligger nog och trycker i någon lada heller så.

Känns som om jag skall fortsätta på den inslagna vägen. Den för idag. Dvalans dag! Infaller hädanefter alltid den 19 april. Bara så Ni vet.

Ska försöka hitta CD,n med låten på nu. Göra en MP3 av den. Herr Östberg väsnas om att han vill ha en kopia. Kruxet är att komma ihåg vart skivan tog vägen igår.  Tillsätter en expedition tillika en utredning om detta.

Lev väl där ute.

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...