söndag 1 mars 2015

Sportlov snart

Äntligen mars. Man har klarat helvetesmånaden februari ännu en gång. Fast i år kändes de tjugoåtta dagarna som minns trettiosju. Vet inte varför men det liksom släpade sig genom vinterslöjorna.

Idag blir det inget strövtåg. Har drabbats av en förkylning med tillhörande retlig hosta. Finns ingen anledning att försämra den.

Efter fredagens nattarbete så kommer man hem. Tandhygienen sköts som vanligt. Borste, gran, och tandtråd. Modellen på tråden är “Plackers” Frid och fröjd tills den där plackers fastnar mellan två tänder. Har hänt förut. Men den här gången jävlar satt den fast. OK! Tvåhandsfattning och dra. Sprak och lite pling i handfatet. Amalgamrester från förra seklet samt några tandrester. Ett svart hål i käften och förmodligen ett utvidgat svart hål i plånboken. Tungan har fått en ny lekkamrat.

Telefon till FTV och tid efter lite övertalning redan i morgon. Lär om inte annat snygga till heller vidta drastiska åtgärder. Dra bort det som finns kvar. Vi får se vad expertisen säger. Imorgon faller domen.

Fortfarande lyckligt ovetande om det spektaklet som kallas Melodifestivalen. Tänker även så förbli. Finns annat med kvalitet att lyssna.

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...