fredag 27 februari 2015

I väntan på nattjobb

Dagens promenad i hembygden sker i grinigt väder. Inte ens hunden verkar tycka att det är speciellt trevligt. Nu är det i alla fall avklarat. Hunden kurar på en fäll och jag inmundigar lite lunch. Man slipper dras med dåligt samvete för några snöflingor och lite snålblåst. Problemet är vad som döljer sig under det tunna snötäcket. Isfläckar kan vara förrädiska. Mitellavarning liksom.

Känns som om jag har en massa sånger inombords som vill ut. Men dom släpper liksom inte till. Ligger där och levererar en melodislinga utan ord. Herr Magnell sjöng ju om hur Sångerna Vrenskas och Kevin Coyne tyckte det var lustigt när han inte hittade melodin. Så man är väl i gott sällskap. Kanske är det så att självkritiken är hård. Man sitter liksom med en stämpel och trycker in NEJ! i pannan så fort det blir något nedkluddat.

Klart är i alla fall att vi under april månad kommer att spela in en singel. Släpps bara digitalt på Spotify. Väntar på att en videoproducent ska höra av sig. Har liksom inte gjort något av detta förut. Vinyl, kassettband och CD:n liksom fysisk media. Senare även digitalt på nätet. Hoppar över det fysiska denna gång och blir liksom lite abstrakt. Video skall bli kul att testa. Får höra om det hela är genomförbart. Skall surra manus  bara producenten hör av sig.

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...