söndag 6 april 2014

Ömmande kropp

Efter gårdagens fix och trix i skogen så ömmar min kropp igen. Timret och massa veden är i alla fall bortforslat. Nu har jag tillbringat en längre tid med att läsa om grot på Mellanskogs webbsida. Inte fan blir jag klokare av det inte. Så det får bli telefon och en träff med någon som kan det här. Så eventuellt så blir Ni blåst på fina ekologiska majbrasor. Skall bli intressant att höra vad dom säger om sånt.

Kroppen då. Jo! Att ta reda på sånt som blivit över efter det att dom stora träden fallit är slitsamt. Går liksom hellre omkring och bara fäller träd. Det tar mindre på krafterna. Igår fixade man till en massa trum och ett par kubik ved av tallgrenar. Denna dag var liksom tänkt för björkbacken. Men som det känns ni så lutar det åt maskinvård och kedjeslipning. Fast saker och ting hinner ändra sig under dagens lopp.

Så är det, det här med ord och deras betydelse. För några år sedan så fick jag till en skaplig tråd med klocka/ur som grundstomme. Det kan man ju fortsätta med som t. ex: Urolog: Klockspecialist. Ursinne: Punktlighet. Heller kanske lite gruvhumor. Uppåtschakt: Moralstimulerande del av gruva. Nog med lustigheter. Återgår till rehabilitering av ömmande kropp.

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...