söndag 5 januari 2014

Depp

I dag igen! Regn, grått och bedrövelse! Känslan av att vara en missnöjespolitiker som är missnöjd med sig själv. Det här är fan i mig inget kul. Nu har jag skrivit en dålig sak så då måste jag skriva något positivt också. Lite Yin Yang liksom. Det som är bra är ju att det går lite ved och lite el. Sen är det ju lite små trevligt att läsa om alla väderspåmän/metrologer som gör långtidsprognoser. Dom är av väldigt skild karaktär. Från “Den milda vintern fortsätter” till “Nu kommer den arktiska kylan” DiLeva hade rätt Vem ska jag tro på.
OK! Man kan ju sätta sig ner i ett hörn och deppa. Lyssna till något svårmod av någon deppig syntgrupp från 80-talet. Heller göra en motvalls som att sola solarium, trilskas, sätta sig på altanen med en paraplydrink och spela och sjunga somriga melodier av Evert Taube och andra stora svenska skalder. Fast man kan ju ge fan i att tycka och tänka också. Som Kjell Alinge sa i en monolog –Om man struntar i problemen. Så tror jag att dom försvinner av sig själv. Med dom orden nedpräntade så gör solen en tendens till att bryta igenom det kompakta grå här vid Castillot. Tror inte den lyckas. Men ett tappert försök i alla fall. Själv skall jag gå ut och kolla isläget på vägarna. Möjligen anordna en kolliktiv soldans till D vitaminens ära! Våra tallkottskörtlar behöver det nu! SOL!

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...