lördag 7 september 2013

Lördag med plikter! Heller?

Vacker morgon med sol som tränger igenom natt diset. Det visade sig också att min huskur med 5.1 diet och TV Soffa var lysande i att hyfsa till förkylning. Kan förstås även vara den whiskey som jag inmundiga och sköljde ner med en öl. OBS det var bara en whiskey. Annars hade det blivit på tok för roligt att vara förkyld. Förmodligen så hade det nog också blivit minskad alternativt felaktigt resultat av denna självmedicinering.

Så gårdagen så var allt nästan som vanligt igen. Plåt kom upp på vedbod/förråd och kroppen värkte så där lämpligt som den gör när en man som alltid i sina bästa år gör ovana rörelser. Erkänner direkt att någon gång under förra århundradet så var man med smidig och elastisk. Bara en sån sak som att klättra på stegar och takåsar. Det var mycket enklare då. Idag stönar man sig upp. Tar hjälp av armar och händer när ett ben skall förflyttas över en tak regel och det andra skall vara kvar på stegen. Här någonstans inser man att likheten med Olga Korbut och Franz Jäger är ljusår från varann. Man är liksom inte någon sparv från Minsk inte heller direkt något stelt kassaskåp. Men på kvällarna när man skall ta sig ur T>V Soffan så låter man som Night of the living dead och släpar sig runt som Zeb Macahan efter en tre dygns ridtur. Som tur är så har jag nära till hästlinimentet. utan det så skulle nog rigor mortis slå till och nyss nämnda filmtitel bli till nästan en verklighet.

Får se om man kan uppdatera kroppen under dagen och göra ett besök i öster och deras höstmarknad!

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...