måndag 15 juli 2013

Vecka två!

Vecka två och allt känns lugnt! Vad kan man mer begära egentligen. Har hittills nyttjat min intjänade ledighet på ett ganska ultimat sätt. Fixat klart altanen i det närmaste. Röjt upp i ladan. Påbörjat projektering av gäststuga. Röjt upp och tagit ned träd för att planera gräsmatta och diverse byggnader som vedbod, förråd och carport. Väl medveten om att allt detta kommer jag inte att hinna färdigställa under semestern.  Men man måste ju ha något att roa sig med efter semestern också.
Igår så fattade jag kärlek till gitarren igen. Prata om ringrost. Det som en gång var en självklarhet blev en mindre skräckupplevelse de första timmarna. Fingrarna ville inte alls vara med. Minnet var totalt nollställt och gehöret låg i djup träda. Efter ett par timmar så började det sakta att återställa sig. Trodde inte detta var möjligt men så är det. En lärdom rikare. Så man får väl se hur det är att ställa sig på scen igen nu på lördag. Kör det gamla tricket att ställa mig där och se ut som att jag kan det här. Fungerade ju förut så varför inte nu!?
Denna dag s¨ska jag ägna åt lite matematiska konstruktioner. Bygga ett nytt fläktsystem och knacka tegel så att den nya vedspisen kan komma på plats. Låter som en lysande start på vecka två!

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...