lördag 13 juli 2013

Lördag och vecka ett är över!

Ny dag och nya möjligheter! Gårdagen bjöd på en del prövningar. Under storstädning och utplockning av diverse prylar resulterade i ett getingstick. Tydligen så uppskattade inte dessa hyresgäster att deras bo flyttades. Hur tänkte dom när dom byggde på en papprulle? Många var dom i alla fall och vilken hundra meters löpare som helst skulle vara djupt imponerad av min start ut ur ladan. Papprullen med getingboet hamnade också utan för ladan och när surrat lagt sig så bearbetades boet och individerna med det förnämliga medlet “Kill It” av bara farten så försvann tre bon till från andra utrymmen. Bygg överallt utom där jag skall vara. Sådetså!
Nu är det ju liksom helg så man är ju ledig från semestern också. Heller har jag tänkt fel här. Väntar med spänning på vad denna dag ska erbjuda. Foresten har Ni tänkt på det här. Man säger ofta Fy fan vad trött jag är. Sällan heller aldrig så hör man Fy fan vad vaken jag är!

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...