tisdag 9 juli 2013

Tisdag och dag två av den riktiga semestern!

Det finns två recept på en lyckad semester: Den måste antingen vara något helt utöver det vanliga, eller precis som vanligt.
Själv vet jag inte riktigt vad som är på gång här ute på Castillot. Mer än att altanen mer och mer tar form. Sedan är det väl något annat som skall fixas och donas med. Som semesterfirare så gäller det ju också att ha rätt klädsel. Gärna någon sorts shorts. Själv gillar jag trubadurstyket med avklippta jeans och dessutom är man ju rågblond. Ni förstår vart herr Uggla hämtat sin inspiration. Sedan gärna sandaler. Dock inte av plast. Det får vara för min del. Herr Ledin lämnar jag åt någon annan. Sedan är det naturligtvis T-shirt som gäller samt en Lidingömelitta! Har hittat en sådan i gömmorna. Dock känns den lite varm när den är gjord i Demin. Så det får bli en sotarmössa för att skydda hjässan mot allt för mycket sol.
Utan för så lovar dagen mer än nödvändigt. Redan nu så gassar solen ordentligt. Altanen ligger ju i solläge så att säga. Så risken att man blir svettig idag med är överhängande. Bara att ladda vattenflaskan och med jämna mellanrum insupa en klunk av den livsviktiga vätskan!
Kanske man skall skriva en tung roman denna sommar. Den om en semesterfirande svensk från Halland. Arbetsnamnet är ju liksom självklart.
Den flagnande Halländaren!

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...