söndag 16 juni 2013

Regn

Så slog vädergudarna till igen. Altanbygget står stilla idag. El och vatten har liksom aldrig varit någon bra kombination. Så det får bli en koj dag. Inte så dumt det heller. Nu har man ju liksom hunnit med allt det här med papper som skall fyllas i och skickas iväg åt alla möjliga håll. Igår var man även på cruising. Förstår liksom inte vad som är vitsen med att småputtra upp en massa bensin i fina bilar. Naturligtvis så gled också några mindre fina bilar så kallade pilsnerhinkar omkring och drog ner helhetsintrycket. Gav det hel fem tio minuter sen tyckte jag att jag kunde det där med cruising. För övrigt så pågår sånt dagligen i storstäderna.
Hade en trevlig kväll på en altan i Kläppa med en del musik och utsökta tappningar. Även om en del inte var så utsökt. På något otroligt vis så tog man sig fram och tillbaka med slumpens hjälp. Kanske var det ödet också. Transport hemifrån efter att jag stämt gitarren åt brorsbarnet. Lärts henne hur en stämapparat fungerar. Även att det finns gratis att ladda ner dylika till smartphones. Transporten hem stod en annan Lasse för. Sedan har man sovit skönhetssömn hela natten.
Apropå altan bygget så är det riktigt tidsödande jobbet gjort. Nämligen första raden bärlina! Sedan förberedelser för de andra två raderna. Det blir en rejäl fallhöjd i ytterkant. Varierar mellan 130 och 150 cm. Så det är nog på sin plats med räcke runt när den dagen kommer. Man får hoppas på bättre väder under de närmaste dagarna så man hinner få undan lite mer av alla Project som ligger och väntar på mig!

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...