tisdag 12 mars 2013

Fundering

Så snöar det igen! Man undrar vad det ska vara bra för. De som kan detta säger att det tar bort den snö som ligger. Själv undrar man då om det inte behövs några dagar/veckor av plus grader. Det är i alla fall min teori. I dag så fyllde jag på vedförrådet inne med den sista veden ur fjolårets produktion. Tydligen så har denna vinter varit betydligt hårdare en fjolårets. Har liksom gått åt mer ved detta år än föregående år. Vem vet kanske man håller på att bli gammal och frysen. Har liksom inte tänkt i dom banorna än. Bara att hoppas att solen gör sitt och gör processen kort med resten av denna vinter. Annars får man ta upp det där med att flytta ekvatorn igen.
En av dom som förgyllde min dag på FaceBook har slutat att skriva där. Förstår honom också när han skriver om jakten på likes. Nu kan jag och de som vill följa honom i hans blogg. Har själv också försökt att länka över till mina bloggar men liksom ingen som gör sig tid med att surfa in där. Man skriver liksom för långa inlägg tydligen. Där håller jag inte riktigt med. Vissa saker kräver med än tre meningar heller en rad. Blir attans trist att läsa alla dessa i långa loppet.
Ägnat några förmiddagar åt att uppdatera alla datorer som finns i huset. Dags att plocka fram html kunskaperna igen och göra något åt min webb. Senast uppdaterad 2008-01-02 så det känns liksom som om det är dags. Bara att hoppas att kunskaperna sitter i. Annars är det bara att plugga in nya. Vet inte riktigt vilken version av html som är aktuell. Men det är ett sekundärt problem.
Verkar som om snöfallet avtar. Kanske det stannar upp och tar ny kraft ur någon okänd kraftkälla. Ställer till med ett snökaos så här i elfte timmen.  Dags att göra sig i ordning för sitt levebröd. Svida om och fundera på om man skall lämna FB åt sitt öde och ängna sig åt bloggande i stället? 

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...