fredag 8 mars 2013

17 års dag!

Idag är det en sån där dag som man minns händelser från förra århundradet. Vaknade av att något sorts larm låg kvar i telefonen trots att jag ställt om arbetstider i schemat. –18 ute! Fast jag känner på mig att solens strålar kommer att göra processen kort med den negativa temperaturen.  För sjutton år sedan så kom han då. Något försenad! Vilket gör att man minns ännu bättre. Så denna månad för sjutton år sedan så traskade man ut från BB i Hudiksvall. Promenerade hem för att sova och begrunda vad som hade hänt. 
Att tillbringa en natt på BB med ett kontinuerligt dvalabeteende tar som alla som upplevt det på krafterna. Så där fram på småtimmarna provade man också lustgas. Ingen direkt höjdare när man är på helspänn och förbannat trött. Tid tog det i alla fall innan han kom. Traditionella ingrepp av fader. Lite myspys och  sedan hem till sängen. Efter att sovit ut någorlunda så var det dags att packa bilen. Vårt levebröd då till 90% mina inkomster från spelningar. Nu kommer en del att tycka till men det är ju liksom redan gjort. Så just denna fredag för sjutton år sedan så hade vi kontrakt på en tvådagars spelning i Sandviken Hotell Princess. Så packabilen. Ner på BB. Kolla läget och ge sig iväg. Nu var det ju så att det planerade datumet för nedkomsten så hade jag sagt nej till spelningar plus/minus några dagar. men se det tyckte inte den då lille parveln. Kanske därför som han idag hanterar de flesta instrument som sätts i hans händer. Liksom född till att spela. Ett stort grattis på dig son!

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...