torsdag 7 mars 2013

Sol

Mars! Hopp om värme! men också en massa stundande arbeten här hemma! Nyss tagit en stärkande morgonpromenad med hunden. En av de tre vise männen har gått och blivit blind under vintern. Trots det kör han bil. Ha<n kan förstås ha blivit bländad av solen. I vilket fall som helst så stirrade han tomt rakt fram och höll båda händerna krampaktigt på ratten. Så krampaktigt att han inte fick loss ena handen för att heja. Alternativet är att han ser dåligt/snöblind/gråstarr/dryg vad vet jag. Nog om denne man.
Bacillerna håller sig krampaktigt fast i min näsa. Vet inte om dom gillar lite kyla. I vilket fall så tycks dom föröka sig då eller också expanderar dom i storlek och mängd. Pappersförbrukningen här på Torpet har ökat den sista månaden.
Firade sonens födelsedag igår. Tjuvstartade eftersom det är på fredag som han blir lite äldre. Mumsade tårta. Köpte biljetter till Residents den åttonde maj. Skall bli intressant att se vad denna grupp kommer att göra för något på scen. Dags att plocka fram gitarren och försöka kraxa sig genom några låtar. Får se hur det går innan hostattackerna tar över.  Måste ju vara i god form till den dagen man skall upp till bevis. 

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...