fredag 23 oktober 2009

Så har vi kört ett pass igen!

Det som jag en gång i tiden trodde var rebelliskt och uppkäftigt har med åren blivit riktigt rumsrent. Varför då dessa inledande rader. Jo! Spelade igår på en tillställning med kommunala föreningar. KAF kallade dom sig visst.   Annonserat som Dans till Ljungström & Sundström duo.

Trodde en gång i tiden att vi stod så långt ifrån dansmusik som det var möjligt. Drar mig till minnes när vi spelade i Sandarna för x antal år sedan. En herre kom fram och kommenterade –Det var en konstig dansmusik Ni spelar! Tja! Tiden hinner väl i kapp som det heter. Kan det bero på dansbandskampen att det blivit så här?

I och för sig så öppnar sig en helt nu marknad. Kanske lite mindre attityd en rock ock pop. Men jag menar blott. Mina husgudar har blivit dansanta. Hmm!

I vilket fall som helst så lyckades vi hålla kvar publiken som dansade och trivdes så till den milda grad att stackars Olle eller vad han nu var döpt till? Lyckades ta fel och skyllde misstaget på oss!?
Misstag! Nja det var faktiskt så att han trodde att det skulle vara folktomt kl 00.00 men icke. Vi var för bra!? Man suger i sig! Maskinen Ljungström & Sundström rullar fortfarande fast med mer disciplinerade framföranden!

Lev väl!

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...