torsdag 9 april 2009

Skärtorsdag

Man undrar varför denna torsdag har fått detta namn? På radion idag pratade man mest om fisk. Lax i synnerhet och sill i allmänhet. Nåväl denna dag började käpp rätt åt helvete, styrde upp den ett tag. Men sen havererade den igen. Vissa dagar är bara sådana. Tack ock lov att man inte ska stå på någon scen ikväll. Hade förmodligen blivit årets bottennapp.
Egentligen borde man ha skrivit något kul. Nått som Ni läsare liksom garvat läppen av Er då Ni läst detta. Men inte då. Värden utanför är grå och jag likaså. 
I vilket fall som helst så ska jag mot min vilja ut på lokal på söndag. Nu kommer kanske skrattet!! På dansbandskampen. Lars Kristerz & Scotts: Jo! Jag tackar jag! Som en av mina kamrater och min son sa. –Hur gammal håller du på att bli. Nu hör det till saken att jag är väldigt social av mig. Detta är ett socialt tillfälle. Basta! Lars Kristerz har jag varit på förut. redan då tyckte jag att dom hade lite av nostalgi i ögonvrån. Nu vet fan om dom inte fört fram dansmusiken till nya dimensioner. Eller gamla. Hur som helst så gillar jag äktheten i vad dom gör. Inga sekvensers där inte. Ta det lugnt med äggen och fisken så hörs vi snart.

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...