söndag 15 mars 2009

Det hände sig vid den tiden….

Åt en Mexicomacka härom dagen. Tankarna flög i väg till 80 talets mitt och Pizzan i Gamla Stan, Ljusdal. Mexicomackan var och förblir för alltid kopplad dit. Ingen har heller lyckats att efterapa den till 100% heller. Gjorde själv ett tappert försök att göra en sådan under mina trubadurframträdanden runt om i landet. Resultatet av det blev pizzan Trubadur som blev den pubens storsäljare. Jo! Man tackar. Träffade den krögaren för några år sen i höga kusten. Han tittade länge på mig och pratade en hel kväll om ditt & datt innan han utbrast. –Visst var det du som gjorde den där pizzan! Jo sånt är livet. Ihåg kommen för en pizza undrar var musiken tog vägen?
Får nog försöka hitta igen den gamla krögaren från Gamla Stan Stefan som han heter och få ursprungsreceptet.
I går var det ju Melodifestival och hela det spektaklet. Faktiskt så var mina udda idéer de låtar som kom etta och tvåa. Då var det ju folket som röstade fram dem. Undrar om jag börjar bli gammal eller om tiden kommit i kapp mig? Förra gången det här hända så spydde Bert Karlsson galla över hela tillställningen. Får se vad som händer nu!
Känns som det är vår i luften och jag å våra vägnar får tacka krögaren Lars på Gladan i Kramfors för en trevlig helg.

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...