tisdag 2 september 2008

Lysafton och irrfärder

Länge sedan jag samlade ihop mig och skrev något här! Samvetet slår till och vips så infinner sig skrivarlusten. Mycket har hänt sedan sist. En del trista spelningar har passerat. Trist i den mening att publiken haft arbetsångest när semestern börjat gå mot sitt slut. Lusten att parta loss har svalnat och vädret har inte varit bra. Inte mycket att orda om. Det är tidens gång och oxveckorna ligger framför oss. Har hunnit med en del irrfärder också. Vadstena, en mycket trevlig stad men bli inte hungrig där efter kl 21.30 en fredag kväll i augusti. Efter ett flitigt letande så hittade vi en liten sylta vid namn "På Hörnet" en gammal omgjord charkuteributik vilket golvet vittnade om. Fick i alla fall en pilsner och ett lättare tilltugg. Stillade hungern något så när. Det otroliga inträffade igen. Jag påstås vara lik en svensk skådespelare så jag hörde tissel och tassel. Efter en stund så hörs det även från baren! – Har du skådespelare här i kväll. Måste på något sätt koma i kontakt med min dubbelgångare.

Sedan en tripp till Enköping. Regementets dag. Inte mycket har hänt sedan en annan gjorde lumpen. Tekniken och kläderna är av senare modell och ärtsoppan har blivit sämre. Liksom puré aktig. Väl hemma var det dags att lasta om bilen. In med instrument och iväg för att spela. Lyskväll i Stocka. En fantastik publik höll mig vaken och fick artistnerven att gå på högvarv. Ett stort tack till Er i publiken och personal samt ledning på Måsen i Stocka.

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...