lördag 3 augusti 2024

Att vara eller inte vara?

 


Då är man i Limbo igen. Någonstans där man ska bestämma sig förstår plötsligt Hamlets dilemma "Att vara eller inte vara". Mina gener bråkar också och tycker jag ska vara så där lagom. Kanske det ligger något i det. Slitit ut tillräckligt med skor genom åren. Ska man offra några par till? Vi får se! Tar en funderare i fjorton dagar till. Sen är det dags för en riktig djupdykning bland vara eller inte vara.

Att brumma omkring i en buss är i och för sig trevligt. Men kroppen har tagit ordentligt med stryk. Nu är det säkert någon som ska drifta sig och påstå att det är åldern. Kanske en sanning med modifikation! Fast rygg, nacke och axlar är ett ganska känt fenomen bland yrkeschaufförer. Så just det att vara eller inte vara?

Spela är fortfarande fantastiskt roligt. Skulle vilja påstå att det är den ultimata verklighetsflykten. Ett givande och tagande. Full duplex på energierna. Kolla bara in grabbarna i Rolling Stones och den ständige ynglingen Willie Nelson. Visst dom har hamnat i teknikens klor dom med. Men den resa dom gjort går inte av för hackor. Vet inte riktigt om det finns någon svensk motsvarighet. Skulle i sådana fall vara Owe Törnqvist!

Cykeln är tillbaka och det har hunnits med några små svängar. I mitt huvud fanns ett nytt längdmål placerat och planerat för denna dag. Tyvärr har jag inga regnkläder och det är något som behövs idag. Person bästa för helt enkelt vänta. Blir en promenad med paraply i stället. För ett sånt har jag.

Så ladda inför kvällen då. Misstänker att det bli inomhus. Vatten och el har aldrig varit någon bra combo. Sen lite spännande mail att ta itu med till veckan. För se vad dessa arrangörer har i sin åtanke. Så det återstår att se om man ska vara eller inte vara!

Er Högvälborne från The Cave

Inga kommentarer:

Ett kronologiskt narrativ!

 Så har det då promenerat iväg en vecka igen. En vecka som jag nu ska försöka summera. Dom som ser sig själva som navelskådare minns säkert ...