onsdag 19 oktober 2022

Turbulens

 


Oktober går in i sin sista fas. Sen kommer den där dystra, mörka perioden. Mörk när man vaknar. Mörk hela jävla tiden och kallt. Redan nu har man börjat klä på sig mössan. Någon sorts värmeisolerade. Alla vet ju hur det ser ut när man kokar vatten. Värmen/ångan stiger uppåt. Så lock på. 

Den här veckan har varit väldigt turbulent. Men nu har det stabiliserats. Fortsätter balansera verkligheten. Yin/yang! Allt ska inte vara nerförsbacke det krävs ett och annat motlut också. Livets berg och dalbana. Fast när andra personer ställer till det och man som tredje part får försöka lösa problemen så känns det bra att man har jobbat med människor i stora delar av livet. Lärt sig läsa av och hyfsat pedagogiskt ta sig an de klämmande skorna. 

Att vissa människor inte har något konsekvent tänkande kan jag köpa. Viss dumhet med för den delen. Men en sjukdom som gör att man inte vet vad man gör, vart man ska för att i nästa ögonblick för en kort stund fatta vad man ställt till med. Det är svårt att hantera. Egentligen omöjligt. Får se vad man kan lära sig av detta. Hur som helst har sista veckan varit turbulent.

Man närmar sig helg och allt vad det innebär. Veckan värv är liksom över och man närmar sig dagen då lön kommer in och räkningar ska betalas, Man kan sammanfatta det hela med dessa ord.
-Kroppen kommer att vara på jobbet men själen är full av vin pissandes bakom en container i en gästhamn:

Er Högvälborne från The Cave 

Inga kommentarer:

Allergi

  Tränar på att vara ledig och lössläppt. Har gjort det förut. Men denna gång känns det liksom på riktigt. Vakna i lugn och ro. Sträcka på s...