söndag 21 augusti 2022

Demo studio

 


Vad är väl en kväll på krogen mot en dag med en hemma studio? Båda påståendena är roliga på sitt sätt. Men igår var det skapande process här på The Cave. Länge sedan man tänkte musik på det sättet. Nu fanns det tid att fundera och reflektera över saker vara eller inte vara. Så helt plötsligt så har man tillgång till en liten demo fabrik. Känns bra nu när Han & Hans Vänner legat i malpåse under C19 och annat jävelskap. Skam den som ger sig. Nya låtar skall kläckas fram. Sen är man ju inblandad i ett projekt till. Så må mina musik inputs nå högre höjder. 

Så var det Hälsingetoppen då! Nu har ju den lokala mediejätten gjort sitt. Den Ocoole har fått ett ansikte. Förhoppningsvis så resulterar denna artikel i att ännu fler talar om att dom finns. Intressant att lyssna på musik man inte visste fanns. Upptäckare liksom. Glädje över att hitta ny musik som tilltalar en Kanske något för den så kallade lokal radion att ta vara på i stället för att efterlikna de kommersiella radiokanalerna. 

Det är dags att ta söndagspromenaden. Se på hur gässen tränar formations flygning tillika ångest rop. Heter det rop förresten de läten som fåglar har. Kanske det är en signal att nu drar vi. Häng på du med. Nu är inte jag någon älskare av värme och sol. Men kan tänka mig runt 20 varma grader året om. Sälja eller ge bort löparskidorna och alla vinterkläder. Fast vintern har sin tjusning den med. Så länge som den håller sig på en normal nivå. Vart den nivån ligger är nog individ anpassat.

Er musikskapande Högvälborne från The Cave

Inga kommentarer:

Vintern rasat ut

  Första maj. Själva datumet har något magiskt över sig. Något gammalt hoppfullt om en bättre framtid. Arbetarnas dag! Kanske som allra stör...