måndag 15 juni 2015

Söndag igen!Halsen känns rätt

Fantastiskt! Äntligen fick vi till en repedition utomhus. Solen gav oss D vitaminer och en schysst bonnbränna på armarna och ansiktet. Hela settet två gånger. Grannskapet fick gratis musik under dessa timmar. Det ekar rätt bra här mellan bergen. Misstänker att någon Järvsöbo tog svängen förbi Stenegård för att kolla om det var något evenemang där som inte annonserats.

Om vädret hade varit annorlunda idag så hade man nog tagit en promenad i grannskapet. Kollat om någon nynnande på någon melodi som vi spelade igår. Kanske satt sig undermedvetet. I vilket fall så kom en av byns innevånare farande på andra sidan tjärnen i traktor! Om han hade något ärende heller bara var nyfiken vet jag ingenting om.

Undvek TV och Cruising igår. Vara sig långa utdragna kungliga bröllop heller långa utdragna bilköer intresserar mig. Det sistnämnda vet jag inte riktigt vad det har för funktion. Kanske en undanflykt för några att dricka sig berusade och lukta på avgaser! Märkligt fenomen! Bröllop förstår jag lite av. Men när det samtidigt blir en uppvisning i modé och refererat av någon kunnig i ämnet då blir det lätt irriterande. Låt dom gifta sig i lugn och ro.

Halsen känns rätt OK idag. Brukar vara strävt och hest efter en massa timmars gastande i mikrofon.
Kan vara så att man får bättre syresättning utomhus. Vad vet man? Drar mig till minnes 90-talets rökiga pubar. Ofta med taskig ventilation. Om det överhuvud taget fanns någon. Är man då i det närmaste två meter så vet ju alla vart röken samlas. Så man fick nog i sig en par limpor cigarretter per kväll. Hesheten var ett faktum. Dessutom alla kläder som bara var att slänga. Leve rökförbudet på krogarna.

Kollade på Neil Young efter repet. Rust never sleep turnén. Mannen har nog det lortigaste gitarrljudet i rockvärlden. Övergick till Creedence och insåg att trummis och basist var dom som höll ihop bandet då det begav sig. Att sedan Fogetry blivit en lysande itarrist är en annan historia!

Inga kommentarer:

BONBONJÄR

  Tänk vad en del människor är lättkränkta. Håller sig i sin egen bonbonjär. Stänger locket och kretsar runt i sin egen bubbla. Kanske man ä...