onsdag 7 juni 2023

Juni

 


Juni! Smaka på det. Försommar och doft av hägg, syren och liljekonvalj. Man blir frestad att plocka in en eller fler buketter. Men tar mig samman och inser att dessa blomster gör sig bäst där dom växer. 

Så har vi då haft premiärspelningen med bandet. Hade vi varit från Göteborg så hade bandnamnet varit Goa Gubbar och alla hade lyssnat till namnet Glenn. Nu är det inte så. Musik är som sagt ett givande och tagande. Band/Publik. Få till den där magiska stämningen när allt är ett stort symbios. Vi lyckades med detta trots ett lite knaggligt första pass. Men del två! Tändare, telefonlampor, bordsljus och allsång. Rockstars att old age! Lever länge på detta och ser fram emot nästa sammankomst!

Helt plötsligt befann jag mig på Clas Ohlson Inhandlade målardukar, penslar och akrylfärg. Fann någon sorts terapeutiks stimulans med att  sitta och smeta ut färger på en duk. Undrar om man drabbats av någon Lundell pryl. Kommer kanske att börja skriva om fåglar och vardagar samt en ungdomsroman eller något sånt. Dyka upp i pressen och ha en massa åsikter. Kraftig gubbvarning där. Så håller mig nog till spelandet och vi nedvarvning terapi målning. 

För de som vill se och höra oss så finns följande möjligheter.



Till dess ha en underbar försommar!

Er Högvälborne från The Cave

Inga kommentarer:

Allergi

  Tränar på att vara ledig och lössläppt. Har gjort det förut. Men denna gång känns det liksom på riktigt. Vakna i lugn och ro. Sträcka på s...