torsdag 2 februari 2023

Februari

 


Februari! Fortfarande i sin linda. Men nu på söndag så händer det! En tredjedel av dygnet kommer att vara ljust. Sen kan det ju bara bli bättre. Eller hur. Fast en liten brasklapp finns ju dock. Melodifestivalen! Ni vet det programmet som sänds för vara licenspengar. Nu för tiden ser man ju inte räkningen. Men är väl medveten om att den finns på skattsedeln. Så vi betalar för att detta ska upprepas varje år. Dessutom på bra sändningstid. Jo! Det gäller alla idrottsevenemang med. Fast som tur kan man välja bort båda delarna. 

Melodifestivalen då! Finns inte mycket gott att säga om den inte. Det kommer att dyka upp svanktatueringar och hud-boggie så att det räcker och blir över. Att det sedan kommer att låta som om en burk rostad lök suttit hemma på kammaren och spytt ur sig en massa dravel som får lyssnaren/tittaren att vilja flyttstäda skallen?  Sen får vi inte glömma bort jojkbangern. 

Sedan om man nu skulle drista sig till att beskåda det hela. Ja! Då för man väl urskulda sig men någon snygg formulering typ: Jag erkänner mig förbehållningslöst skyldig till att hört och sett de illa framförda alster som kommer att störa min morgonsömn månader framgent. Jag är vanhedrad. Att bemöta de som tycker om programmet är enkelt. Krävs en snygg formulering där med -Jag ber att få beklaga denna förmodligen tillfälliga brist på omdöme från Er sida!

 Lägger in en varningstext så här i slutet. Förmodligen så Ni flyttstäda skallen och om Ni dessutom drabbats av häftig svimningsattack så är risken att Ni drabbats av kraftig palpation söm över mediala kollateralligament. Bra att veta liksom!

Er Högvälborne från The Cave

Inga kommentarer:

Värme

  Våren ler mot oss. Värmen är tillbaka och med den snart sommar på riktigt. Allt har blivit enklare. De fodrade  vinterkläderna har tvättat...