söndag 6 november 2022

November

 


Det är när man ser sånt här som man förstår återvinning eller förnybar energi. Nya träd som återvinns ur ett gammalt. Den ultimata energiskogen liksom! Så borde det ju också vara med de så kallade fossila drivmedlet som påstås vara förnybart. För upplysningens skull så börjar min bränsletank att bli tom. Innebär nog att det ända förnybara är att ta sig till en bränslepump och betala dyra slantar för några liter förnybar energi! Fast inkomsterna förnyas ju varje månad, Nu är det en helt annan historia. 

Funderar på att man kanske borde avveckla sig själv utan förnuft. En slogan som fler borde anamma. Finns en mängd människor i olika positioner som definitivt borde göra det. Med eller utan förnuft. Sen kan man kanske fråga sig om det finns något förnuft nu för tiden. Förr fanns i alla fall SBF Sunt Bond Förnuft men det är med all säkerhet bortrationaliserat nu. 

Jerry Lee Levis parkerade i veckan. Läste en intressant artikel om honom. Hur han vilt hamrade pianot under amfetamin och alkoholrus. Men svängde satan gjorde det. Fast detta skedde 64 så det lär vara preskriberat vid det här laget. Ännu en legend där i rock n roll himlen!

Själv sitter jag och klurar ut ännu ett quiz. Man kan tror att det är enkelt. Nu gör jag inte något 1,x,2 quiz. Nä! Här ska man banne mig veta svaret på frågorna. Sedan har man en viss balansgång att hålla sig till. Lätt, medelsvårt och avancerat. Liksom för att skilja agnarna från vetet. Kul ska det vara och en massa aha upplevelser med. Eftersom det är ett musik quiz så kommer nog ett och annat minne hos deltagarna att dyka upp ur deras bakre memory.

Sen är det ju november. En av årets absolut tristaste månader. Bara februari kan konkurrera om den titeln. Så man får väl bida sin tid fram till mars och sedan börja hoppas på bättre tider. Som surgubben Lundell skaldade "vi går mot bättre tider tro mig tro mig"

Er Högvälborne från et november trist The Cave

Inga kommentarer:

Värme

  Våren ler mot oss. Värmen är tillbaka och med den snart sommar på riktigt. Allt har blivit enklare. De fodrade  vinterkläderna har tvättat...